Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A sport szeretete

A sport,a mozgás abszolút szerves része az életemnek. Bírom a hosszú távfutást, az úszást, nagyon szeretek biciklizni, de az örök szerelem a kondi terem. Elvégeztem a Fitness Akadémia testépítő edző szakát is, és még ének szakos hallgatóként és főiskolai hallgatóként edzősködtem is Budapesten, Százhalombattán, több kondi teremben is. 

2014. nyarán gyerekkori álmomat valósítottam meg,  átúsztam a Balatont. Az 5,2 km távot, 2 óra 40 perc alatt tettem meg! Óriási élmény volt!  Az érzés leírhatatlan volt számomra! Fantasztikus, hogy 7-8000 embert mozdít meg a Balaton átúszás, az 5 évestől akár a 80 évesig. Gyerekkorom óta a Balaton szerelmese vagyok! A hely, amivel soha nem lehet betelni, amit magunkévá akarunk tenni, minden évben beszippantani az illatát és fürdeni, csobbanni, napozni mellette, csónakázni, télen korcsolyázni és MEGHÓDÍTANI! 

Nem tudnám az életemet elképzelni mozgás, a rendszeres sport nélkül. A lényeg az, hogy mindenki megtalálja a neki való mozgásformát, a korosztályához való sportot, ami segít az egészséges élethez. 

Nekem ez a testépítő edzés, futás, úszás, biciklizés! Egyéni sportok, de nekem ez a tökéletes mozgásforma!